U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

PROJECTFONDS VOOR VRIJESCHOLEN ZUID-LIMBURG

STICHTING PVL 

Inhoud

Beleidsplan

Het bestuur heeft een beleidsplan voor de komende 2 jaar vastgesteld, u kunt dit hier raadplegen.

 

ANBI status.

De stichting heeft van de belastingdienst de ANBI status gekregen. Dit houdt in dat schenkingen aan de PVL aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en dat schenkingen van PVL niet belast zijn bij de ontvanger, mits de schenking conform de doelstelling van de PVL is. 

Sinds 2021 stelt de belastingdienst strengere eisen aan ANBI’s en welke informatie ze op hun website moeten publiceren. Daarbij maken zijn een onderscheid tussen zogenaamde “grote” ANBI’s en gewone ANBI’s. De PVL  valt in de laatste categorie en heeft dus een minder vergaande informatieplicht. Het bestuur kiest er echter voor om zo transparant mogelijk te opereren en daarom zoveel mogelijk te publiceren, ook al is het niet verplicht. Daarom wordt toch het standaardformulier "ANBI algemeen” gebruikt, dit kunt u hier raadplegen. 

Financiele gegevens zullen telkens op deze pagina worden gepubliceerd. Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar (van 1 oktober 2022 tot en met 31-juli 2022) vanwege het feit dat de stichting pas in de loop van een boekjaar actief is geworden. Een boekjaar loopt statuair van 1 augustus tot en met 31 juli..

De ANBI-status kunt u HIER controleren (u komt op een zoekmachine van de belastingdienst, vul daar in “stichting projectfonds” en de gegevens van de PVL worden zichtbaar).

Het RSIN nummer (van de belastingdienst) is 8615.68.473

 

Jaarverslagen.

Adres:

De PVL is formeel gevestigd aan de Nijverheidsweg 25 - 6227 AL Maastricht (zijnde het gebouw van het Bernard Lievegoed College).

Contact

Het bestuur is enkel bereikbaar via gewone post of via email: secretaris@stichtingpvl.nl.